Az Esterházy Akadémia a létezése óta eltelt - történelmi távlatúnak alig nevezhető - alig több mint fél évtized óta nem csak a Felvidék, de az egész Kárpát-medence egyik meghatározó szellemi műhelyévé és közéleti tehetséggondozójává küzdötte fel magát. Növendékeinket ott találod szerkesztőségekben, önkormányzatokban, parlamenti listákon, tudományos intézményekben, ifjúsági szervezetek élén vagy különböző társadalmi szervezetekben. Esterházysnak lenni olyan státusszá vált, ami felelősséggel párosul. Ha szeretnéd folytatni a megkezdett hagyományt, és csatlakoznál akadémiánk családjához, nincs más dolgod, mint jelentkezni az esterházysok következő nemzedékéhez!

Ha érdekel a közélet, a felvidéki magyarság történelme és jelene, kifejtenéd véleményed cikkekben, vizuális tartalmakban, vagy csak szeretnél olyan képességeket elsajátítani, amelyekkel derekasan helytállsz az élet minden területén, akkor a legjobb helyen vagy!

Küldd el az info@esterhazyakademia.eu-ra a kért jelentkezési kérelmet a kért anyagokkal a kért időben ( 2023. augusztus 21-ig), és légy te a következő, aki nemet mond a közönyre és a középszerűségre. Találkozz oktatóinkkal a szeptember 2-i vagy 9-i szóbeli felvételin, és nyiss egy új fejezetet az életedben! Egyszerűnek hangzik, de aki felvételt nyer, 4 szemeszteren keresztül kétheti rendszerességgel hétvégenként a legjobb hazai, magyarországi és itt-ott szlovák, valamint nemzetközi előadóktól és trénerektől készülhet a jövő(jé)re.

A rendszer úgy épül fel, hogy nem kell érte feladni sem tanulmányokat, sem munkát, sem kedvtelést, de a teljesítményt megköveteljük, hiszen ösztöndíjjal, költségtérítéssel, gyakornoki programmal és egyedülálló kapcsolatépítési lehetőséggel is jutalmazzuk a felvételt nyert növendékeket. Ja, és ha kiruccannál egy-egy konferenciára, zarándok-vagy tanulmányútra Európa egyes szegleteibe vagy akár az óceánon túlra, itt megteheted.

Túl szép, hogy igaz legyen? Próbáld ki!