Az Esterházy Akadémia megadja számodra az esélyt

Tegyél egy lépést a jövődért, legyél „esterházys”!

Közélet. Tehetséggondozás. Vezetőképzés – e jelszavakkal indították el az Esterházy Akadémiát, melyre augusztus 27-ig lehet jelentkezni.

A szervezők a következő felhívást juttatták el szerkesztőségünkhöz:

Egyetemre jársz, de valami pluszt keresel, hogy jobban megalapozd a jövőd? Érdekel a média, de nem vagy benne biztos, hogy elég jó vagy hozzá? Kipróbálnád magad a közéletben, de a legjobb szakemberekre bíznád, hogy felkészítsenek erre? Az a jó hírünk, hogy bármelyikre lehetőséget kaphatsz, ha megteszed az első lépést.

Ha újságíróként, szerkesztőként, riporterként képzeled el magad néhány év múlva, vagy kisebb-nagyobb közösségért felelős vezetőként vannak terveid, akkor olyan dologba akarsz belevágni, amire feltétlenül szükség van Felvidéken. Fontos azonban, hogy megfelelő színvonalon kell csinálni mindkettőt. Az Esterházy Akadémia megadja neked azt az esélyt, hogy az újságírói vagy a közéleti pályád rajtad múljon és ne a tudásodon, illetve annak hiányán. Ha szeretnél a legjobbak közé tartozni, tanulj a legjobbaktól!

Esterházy Akadémia – Jelentkezz most

Érdekel a közélet vagy a média?Jelentkezz most az Esterházy Akadémiára!Közéleti képzés és média képzés szeptembertől Martoson.https://esterhazyakademia.eu/#tudnivalokKérdésed van? info@esterhazyakademia.eu

Uverejnil používateľ Esterházy Akadémia Piatok 4. augusta 2017

Négy féléves képzésünk során mindenekelőtt megismerkedhetsz Felvidék történetével, összefüggéseivel és jövőképével, ebben a jövőképben pedig azzal a szereppel, amelyet az igazán képzett, fiatal médiaszakemberek és közéleti vezetők töltenek majd be. Ha közéjük akarsz tartozni, a lehetőség adott, neked pedig az első lépést kell megtenned: élj vele!

A képzés további három féléve már arról szól, hogy az általad választott szakirány részleteivel, mesterfogásaival megismerkedj elméletben és gyakorlatban egyaránt. Ezt kínálja az Esterházy Akadémia, amely szeptemberben indítja képzését, legfeljebb tizenöt hallgató számára.

Az elsők közé tartozni különleges szerencse, hiszen a megszerezhető szaktudáson túl egy maradandó közösség kialakításában is részt vehetsz. Hát még, ha megtudod, hogy a képzésben való részvétel és a heti egy-két nap jelenlét mellett havonta 200 eurós ösztöndíjjal is hozzájárulunk a szakmai fejlődésedhez.

Jelentkezz augusztus 27-ig az Esterházy Akadémia honlapján található jelentkezési ív kitöltésével, és küldd el a motivációs leveledet, két közéleti vagy tudományos szereplő írásos ajánlása, továbbá egy, a megadott témakörök valamelyikébe besorolható esszé kíséretében! Az első évfolyamba bekerülő diákokat a beküldött iratok és a szóbeli beszélgetés alapján választjuk ki.

A jelentkezés feltétele az űrlap (ITT) kitöltése, valamint a motivációs levél, az esszé és a két ajánlás feltöltése az Esterházy Akadémia honlapján.

Az Esterházy Akadémia célja, hogy olyan hozzáadott tudással vértezze fel a kiemelkedően tehetséges egyetemistákat és a felvidéki fiatalokat, amellyel új színt vihetnek majd a felvidéki közéletbe. Egy hosszútávra tervező szellemi műhely létrehozásába kapcsolódhatnak be az érdeklődők.