Az NTP támogatásával folytatódik az Esterházy Akadémia

Martos. 2022.07.10. A kéthetente megrendezett kétnapos képzési alkalmakra Martoson, az Esterházy Akadémia épületében kerül sor. A meghívott előadók komoly szakmai háttérrel, tudással rendelkeznek, mindebből próbálnak a lehető legtöbbet átadni a növenvékeknek a találkozásaik során.
Bizonyos témakörökbe csak belekóstolnak az Akadémisták, míg más területeken, mint például a média vagy kommunikáció, az előadók már-már mentori szerepet is betöltenek, hiszen a hétvégéről-hétvégére történő találkozások remek lehetőséget nyújtanak a témákban való elmélyülésre.
Az Akadémia hallgatói egy-egy nagyobb   anyagrész lezárásaként tudásukról is számot adnak, a gyakorlati és elméleti vizsgákat, tudáspróbákat komoly felkészülés előzi meg. A képzéseket és a tanultak ellenőrzését természetesen tanulmányi utak, kulturális programok, kirándulások, kül- és belföldi tréningek színesítik.
Az Esterházy Akadémia képzései a Nemzeti Tehetség Program 2022.7.1. – 2023.6.30. közti időszakra vonatkozó NTP-TIPP-M-22-0001 kódszámú támogatásával valósulnak meg.